Az M1-esen is tömegkarambol történt

A baleset egy másik karambol miatt feltorlódott kocsisorban következett be.

2024. 08. 11. 9:34
Hegyeshalom, 2018. január 6.
Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több autó hajtott egymásba az M1-es autópálya 104-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem.

A balesetben hat jármű érintett, amelyekben tizenhatan utaztak. Mentők érkeztek a helyszínre, ahol a győri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

A karambol egy másik baleset miatt feltorlódott kocsisorában következett be,

amely a 106-107-es kilométer között, az M19-es csomópontnál történt, ahol egy személykocsi hátulról belerohant egy utánfutót vontató kisteherautóba. Az utánfutó felborult, két sávot elfoglal. A két járműben összesen hatan utaztak.

A pálya Hegyeshalom felé vezető oldalát lezárták, az Útinform azt javasolta, hogy aki teheti, a 101-es és a 112-es csomópont között az 1-es főúton vagy Bőny felé kerülhet. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetekben az elsődleges adatok szerint többen megsérültek.

Éjszaka az M7-es autópályán is történt egy tömeges baleset. Két autóbusz és három személyautó ütközött a 90-es kilométerszelvénynél, Balatonfőkajár térségében, a Budapest felé vezető irányban.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.