A honvédelmi miniszter helyretette Magyar Pétert

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint politizálni nem a gátakon, hanem a parlamentben kell.

2024. 09. 16. 21:59
 Szalay-Bobrovnicky Kristóf Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami sok, az sok, elég a kisstílű hazudozásból! Magyar Péter becsmérli a Magyar Honvédség képességeit, ezáltal azokat a katonákat, akik a gáton állják a sarat – írta a honvédelmi miniszter közösségi oldalán.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf jelezte:

Szégyenletes, hogy amikor egy egész ország összekapaszkodik és helytáll a gátakon, az ellenzék Facebook-vitéze a Magyar Honvédség ellen hergel. Több száz katona számtalan eszközzel, az ország több településén dolgozik azért, hogy elkerüljük a bajt, és minden magyar biztonságban hajthassa álomra a fejét.

Kiemelte: ma ezrek mozgósítását készítették elő, hogy mindenhol ott lehessenek, ahol szükség lesz rájuk. Az árhullám ideje alatt az országot járják, támogatják az árvízvédelmi munkát, mert a magyar emberek védelménél nincs fontosabb.

Politizálni nem a gátakon kell, arra ott a parlament

– mutatott rá a miniszter.

 

Az ország számos településén zajló árvízvédelem során a Magyar Honvédség katonái és eszközei elengedhetetlen szerepet játszanak abban, hogy megvédjék a lakosságot a természeti katasztrófa következményeitől. Miközben az ország együtt küzd a gátakon és minden erőt mozgósítanak az árvíz elleni védekezésben, politikai támadások is érik a védelmi erőket. Magyar Péter, a dollárbaloldal egyik kiemelt közszereplője közösségi oldalán bírálta a Magyar Honvédség teljesítményét, ezzel pedig azokat a katonákat is sértette, akik a frontvonalban küzdenek az árvíz ellen.

Borítókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.