Deutsch Tamás: Magyar Péter a mentelmi joga mögé bújik

Magyar Péter nem vállalja a felelősséget a botrányai után.

Forrás: Facebook2024. 09. 29. 19:08
Fotó: Nándor Vörös
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter bejelentette, nem mond le a mentelmi jogáról. Így akarja a Tisza Párt elnöke elkerülni a felelősségre vonást. Azért kellene lemondania az európai parlamenti mentelmi jogáról, mert lopással gyanúsítja őt az ügyészség – hangoztatta Deutsch Tamás, a a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője a Fidesz közösségi oldalán megjelent videóban.

Deutsch Tamás kiemelte: – Magyar gyáva bejelentése kapcsán Manfred Weberhez, Magyar Péter frakcióvezetőjéhez fordulunk, hogy haladéktalanul nyilatkozzon arról, a néppárti képviselők teljesen szabálytalanul meg fogják-e védeni Magyar Pétert és Magyar kívánságainak megfelelően nem függesztik fel a mentelmi jogát, ezzel lehetőséget teremtve neki, hogy mentelmi joga mögé bújva megússza a felelősségre vonást a tetteiért – hangzott el a videóban.

Magyar Péter a háború- és bevándorláspártiak védelme mögé bújik

Deutsch Tamás így foglalta össze a történteket: – A diszkóbotrány éjszakáján, amikor Magyar Péter csatakrészegen kiskorú lányokat zaklatott, a lábuk között kúszott-mászott és szexuális ajánlatokat tett nekik, az őt levideózó vendéget megfenyegette, megütötte, majd ellopta a telefonját és miután botrányos viselkedése miatt kidobták őt a tinipartiról, bedobta az ellopott telefont a Dunába. Azért lopta el és dobta be a telefont a Dunába, nehogy előkerüljenek róla ismét olyan felvételek, amelyekből kiderül, hogy Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik.

A lopás köztörvényes bűncselekmény. A lopásból büntetőügy lett, és ahhoz hogy Magyar Pétert bíróság elé állíthassák, az európai parlamenti képviselői mentelmi jogáról szavazni kell majd. Persze a korábban még pont a mentelmi jog eltörléséről hadováló botrányhősnek esze ágában sincs felelni ezért a tettéért sem. Elszaladt inkább a háborúpárti és bevándorláspárti frakcióvezetőjéhez, Manfred Weberhez, hogy amikor a mentelmi jogáról szavaznak az Európai Parlamentben, Weber emberei védjék őt és így megússza a felelősségre vonást az általa elkövetett bűncselekményért

 – hangoztatta  a politikus.

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Facebook/Deutsch Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.