Magyar Péter óriási pofont kapott Menczer Tamástól + videó

A Tisza Párt elnökének migrációs politikájára reagált a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 09. 11. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter a közösségi oldalán írt a Tisza Párt bevándorláspolitikájáról, Menczer Tamás pedig rámutatott, Magyar írása több ponton sem a valóságot mutatja.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztetett: Magyar Péter ma azt írta, hogy a brüsszeli szabályok a bevándorlókkal szemben megvédenek bennünket. És azt is írta, hogy más országok betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, és ezért biztonságosak.

Megártott a sok diszkózás, Peti? Vagy sokat beszélgettél Brüsszelben Manfred Weberrel?

– tette fel a költői kérdéseket Menczer Tamás.

Nem, más országban nincs minden rendben

A politikus úgy folytatta: A brüsszeli szabályok tíz éve csak és kizárólag azt segítik, hogy a bevándorlók bejöhessenek Európába. – Ezt mindenki tudja. Brüsszel és a szabályai nem megállítani akarják a bevándorlást, hanem megszervezni és behozni a bevándorlókat Európába – mondta.

Arra reagálva, hogy Magyar Péter szerint más országok, az EU-s jogszabályok figyelembevételével képesek megvédeni a határaikat, Menczer Tamás rámutatott: 

„Azokban az országokban, ahol betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, emberek halnak meg.”

Menczer Tamás ezután sorra vette a nyáron történt, migrációhoz köthető tragédiákat. 

– Csak néhány példa a nyárról. Németországban, Solingenben egy városi ünnepségen egy 26 éves szír férfi késsel megölt három embert és nyolcat megsebesített – mondta Menczer Tamás, majd úgy folytatta:

  • Szintén Németországban egy tízfős migránsbanda meggyilkolt egy húszéves srácot, valószínűleg azért, mert egy kereszt volt a nyakában.
  • Angliában egy karneválon bevándorlók megöltek egy 32 éves nőt, aki a hároméves kisgyerekével vett részt az ünnepségen, és meggyilkoltak egy 41 éves férfit is.
  • Szintén Angliában egy ruandai gyilkos bevándorló megölt egy jógaórán egy hat-, egy hét- és egy kilencéves kisgyereket is.
  • Bécsben már koncertet sem lehet tartani, mert tömegmészárlástól tartanak.
  • Franciaországban a késelések, gyilkosságok szinte mindennaposak.

Ide vezetnek az általad csodált szabályok, Peti! Számodra a brüsszeli szabályok a fontosak, és ezzel elárulod a magyar embereket

– hangoztatta Menczer Tamás, majd hozzátette, a kormány számára a magyar emberek biztonsága a legfontosabb.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook/Magyar Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.