Menczer Tamás keményen üzent Magyar Péternek a migráció ügyében

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint a Tisza Párt elnöke elárulta a magyar embereket.

2024. 09. 13. 14:06
Budapest, 2024. május 9.
Menczer Tamás fideszes országgyûlési képviselõ, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. május 9-én. A cég új üzemet hoz létre pátyi telephelyén. A csaknem 1,8 milliárd forint értékû projektet az állam 620 millió forinttal támogatja, így elõsegítve tizenöt új munkahely létrejöttét.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elég a hazugságokból a bevándorlással kapcsolatban. Ezt mondja Magyar Péter. Egyetértünk – fogalmazott Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookon megosztott videójában.

Ma azt állítottad, hogy a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelenek vagyunk megvédeni a határokat. Peti! Van az a kerítés. Rémlik? Ami elé beálltál bájologni. Na, azt mi építettük. Akkor építettük, amikor te Brüsszelben tetted el a nagy lét, a milliós fizetést. A határokat pedig a mi döntésünk alapján rendőrök és határvadászok védik az életüket kockáztatva. Szerinted ők alkalmatlanok?! Te hátba támadod őket?! 

– üzente Magyar Péternek a kormánypárti politikus.

Mint jelezte, már egymillió határátlépési kísérletet akadályoztak meg, amiért köszönetet és tiszteletet érdemelnek, és nem a Tisza Párt elnökének a hazugságait és vádaskodásait.

– A helyzet világos, te brüsszeli szabályokat akarsz, mert ezeket a szabályokat csodálatosnak tartod, ezt le is írtad, és ezzel el is árulod a magyar embereket. Mi biztonságot akarunk, mert számunkra a magyar emberek sokkal fontosabbak, mint a brüsszeli szabályok – tette hozzá Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.