Orbán Viktor újabb álomhatárt ért el

A miniszterelnök lemossa a pályáról a baloldalt a közösségi médiában.

2024. 09. 09. 15:41
Orbán Viktor és Németh Kristóf Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök a TikTok közösségi oldalon elérte a kétszázezer követőt – számolt be róla a Mandiner. A lap emlékeztet: a képzeletbeli dobogó második helyén Toroczkai László áll majdnem 126 ezer követővel, a harmadik helyezett pedig Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere több mint 97 ezer lájkolóval.

Ahogy azzal a lapunk is foglalkozott,

a miniszterelnök rendkívül népszerű a főleg fiatalok által használt TikTokon.

Az utóbbi években a politikai kommunikáció fontos terepévé váltak a közösségi oldalak, így a hazai politikusok közül egyre többen vannak jelen a különböző felületeken. Eleinte csak a Facebookon voltak fent a politikusok, azonban mind többen tűnnek fel az Instagramon, valamint az egyre népszerűbbé váló TikTokon is.

A követők számában a hazai politikusok versenyében Orbán Viktor szerepel a legjobban, a Facebookon ugyanis már 1,2 millióan követik, ami messze túlszárnyalja az ellenzéki politikusok számait a platformon. A miniszterelnök ugyancsak erősen teljesít az Instagramon is, ahol 218 ezer követője van.

 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök és Németh Kristóf színész a kötcsei pikniken (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.