Szentkirályi: Karácsonyék lakásügynöksége teljes kudarc

Nem működik a kampányfogásként beharangozott ötlet.

2024. 09. 26. 14:49
Budapest, 2024. június 14. Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje a Párbeszéd - Zöldek szervezésében "Tiszta vizet a pohárba! - demonstráció a választások tisztaságáért" címmel megtartott tüntetésen a Nemzeti Választási Bizottság budapesti épülete előtt 2024. június 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három lakás, ennyit ért el Karácsony lakásügynöksége fél év alatt – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban. A Fidesz budapesti elnöke szerint a fővárosnak nagy szüksége lenne egy olyan megoldásra, ami valóban képes kezelni a lakhatási problémákat.

Karácsony helyettese beismerte, hogy a lakhatási programjuk teljes kudarc

– emelte ki Szentkirályi Alexandra. 

Egy ciklusnyi semmittevés után közvetlenül az önkormányzati választási kampány előtt jelentették be a lakásügynökséget. De ez is csak egy hangzatos pótcselekvés volt. A Fővárosi Lakásügynökség féléves működése alatt összesen 25 lakást sikerült bevonni a programba, és ebből összesen háromnak van bérlője – mondta. 

Három lakást sikerült kiadni az összesen 140 ezer Budapesten kiadható lakásból, ez egyenlő a nullával.

– mutatott rá a Fidesz budapesti elnöke. Hozzátette: a budapestiek ennél többet érdemelnek.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.