Durva fotók kerültek elő a körúton történt balesetről

Az autót a BKK jegykiadó automatája fogta meg.

2024. 10. 13. 17:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról már korábban is beszámoltunk, villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten, a József körúton – közölte a katasztrófavédelem tegnap éjszaka.

A közlemény szerint a Rákóczi téren történt balesetben érintett kocsiban hárman utaztak, hozzájuk mentőt riasztottak. A jármű kidöntött egy közlekedési lámpát is, és mint a netre felkerült képeken látszik, letarolta a megállót. Egy, a balesetekre fókuszáló Facebook-csoportban nemrég megdöbbentő képek jelentek meg a Rákóczi térnél történt baleset helyszínéről. 

Forrás: Facebook/Balesetinfo
Forrás: Facebook/Balesetinfo
Forrás: Facebook/Balesetinfo

 

Megismétlődhetett volna a tragédia

Ahogy arról a Magyar Nemzet korábban beszámolt, a Fővárosi Törvényszék jogerősen öt év börtönre ítélte azt a férfit, aki 2023. február 19-én hajnalban a József körúton ittas állapotban elgázolt egy nőt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az ítélet szerint a férfi ittasan, a megengedett sebességet túllépve autózott a József körúton a Blaha Lujza tér felé. Ittassága miatt elaludt, és nekiütközött az út bal oldalán lévő villamosmegálló járdaszigetének, utasvárójának és a sértettnek a Harminckettesek terénél.

Forrás: Facebook/Balesetinfo

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.