Fordulat – Nem elüthették, hanem meggyilkolhatták a 24 éve eltűnt gyermeket, Till Tamást

Nincs nyoma annak, hogy közlekedési balesetet szenvedett volna a bajai gyermek, akinek holttestét a közelmúltban találták meg beton alá temetve.

2024. 10. 27. 10:13
Till Tamás Forrás: baon.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozók a júniusban megtalált – és azóta DNS-vizsgálattal igazolt – Till Tamás holttestének maradványait vizsgálják, hogy kiderítsék, mi történt valójában 24 évvel ezelőtt, amikor a 11 éves kisfiú a bajai lovasparkba indult biciklivel. A legfrissebb információk szerint a gyermeket nem elgázolták, hanem gyilkosa leüthette vagy leránthatta a bicikliről, mielőtt elásták egy fészer betonja alá – írja a Mandiner a Tények.hu cikke alapján.

Till Tamás 24 évvel ezelőtti eltűnésének ügyében a nyomozás új lendületet vett, miután júniusban megtalálták a 2000-ben Baján eltűnt 11 éves fiú holttestét, amit DNS-vizsgálatok igazoltak. 

A nyomok alapján Till Tamást valószínűleg nem elütötték, hanem a gyilkosa leüthette vagy leránthatta biciklijéről, majd elásta a holttestét egy tanya betonja alá. 

A gázolás lehetőségét kizárták, mivel nem találtak festéknyomokat sem a maradványokon, sem a biciklin. Jelenleg a hatóságok további lehetséges érintetteket keresnek az ügyben, és a maradványokat még vizsgálják, így a család még nem kaphatta meg őket. A hatóságok jelenleg azt próbálják kideríteni, hogy a vállalkozón és 16 éves segédjén kívül volt-e még más is, akinek köze lehetett Till Tamás megöléséhez.

Borítókép: Till Tamás (Forrás: Baon.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.