„Karácsony, Magyar Péter és Vitézy, egy jól kipróbált fiúbanda” + videó

A kormánypártok fővárosi frakcióvezetője szerint a budapestiek elvesznek a baloldal nagyhatalmi veszekedéseiben.

2024. 10. 07. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez a borsó meg a héja: Karácsony Gergely, a Tisza párt és aztán oldalágról Vitézy Dávid. Ez tulajdonképpen már egy összeállt, mostanra talán jól kipróbált fiúbanda – mutatott rá közösségi oldalára feltöltött videójában a kormánypártok fővárosi frakcióvezetője. Szentkirályi Alexandra hozzátette: még 

„lehet, hogy egy kicsit megy a lökdösődés, hogy éppen kin van a reflektorfény, meg ki játssza a szólót a gitáron, de azért ez már egy jól kipróbált társaság”. 

Mint arról lapunk is beszámolt, ma reggel az M1 stúdiójában a politikus elmondta: annak ellenére, hogy a fővárosban ellenzéki szerepben van a Fidesz–KDNP, konstruktívak lesznek, javaslatokkal készülnek a következő ülésekre is, mert úgy látják, a budapestiek „vesznek el a nagyhatalmi veszekedésben” .

Szentkirályi Alexandra szerint amikor van baloldali főpolgármester és balliberális közgyűlési többség, az lenne a logikus, hogy hamarabb születnek a döntések, ehelyett azonban a pozíciókon való osztozkodás leköti a pártok energiáját.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Youtube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.