Kiélezett harc várható a 2026-os választásokon + videó

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint Magyar Péter a pártjára szavazók felének szemében sem szimpatikus.

2024. 10. 04. 16:44
MAGYAR PÉTER (FOTÓ: MTI/Hegedüs Róbert)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Intézet vezetőjével beszélgetett Huth Gergely, a Pesti Srácok és a Hír FM közös Mi kérdezünk című podcastműsorában.

A politológus fontos részleteket osztott meg az elemzéseikből, így kiderült többek közt, hogy a Tisza Pártra szavazók majdnem felének nem szimpatikus Magyar Péter, ami

megakaszthatja a párt népszerűségének növekedését.

Arról is beszélt, hogy a biztos szavazók mintegy fele kormányváltást akar, így nagyon kiélezett lesz a verseny a 2026-os országgyűlési választáson.

Mráz Ágoston válaszolt arra is, hogy

milyen hibákat követett el a Tisza Párt vezére az elmúlt hónapokban, s vajon Gyurcsány Ferenc túlélheti-e az újdonsült balliberális kihívót.

Kiderült továbbá, hogy a Fidesz komolyan veszi-e a veszélyt, és összetart-e a nemzeti keménymag. Az is szóba került, milyen banánhéjra lépett rá Vitézy Dávid.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.