Magyar Péter a botrányai miatt menekül a sajtó elől + videó

A Tisza Párt vezetője tart a kellemetlen újságírói kérdésektől.

2024. 10. 08. 17:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez aztán a bátor megfutamodás. Magyar Péter lemondta a ma délutánra meghirdetett sajtótájékoztatóját – hívta fel a figyelmet közösségi oldalára feltöltött új videójában Dömötör Csaba. A kormánypártok európai parlamenti képviselője felidézte: már bent ültek az újságírók, amikor közölték velük, hogy „nem lesz itt semmiféle tájékoztatás”.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, a Tisza Párt elnöke a sajtótájékoztató elől feltételezhetően egy újabb botrány miatt futamodott meg. Az öccse ugyanis ismét a figyelem középpontjába került, miután kiderült, hogy a PlanB Magyarország Kft. munkatársa volt, amikor a cég a Magyar Péter vezette Diákhitel Központ Zrt. beszállítója volt. 

Teljesen egyértelmű, hogy a gombamód szaporodó botrányai miatt menekül, és a saját Facebook-oldalán túli nyilvánosságban nem hajlandó kérdésekre válaszolni, pedig azokból egyre több van

– mutatott rá Dömötör Csaba, majd hozzátette: Magyar Péter közben az összes EP-képviselőnek küldött levélben magyarázkodik a mentelmi joga miatt.

– Eközben a miniszterelnök megtartja a mára meghirdetett sajtótájékoztatóját több mint száz újságíró előtt, minden kérdés mehetett – jegyezte meg az uniós képviselő.

Borítókép: Dömötör Csaba (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.