Magyar Pétert fogva tartja a Néppárt + videó

A Tisza Párt elnöke szerint egy pici részéről le kell mondani a nemzeti szuverenitásunknak.

2024. 10. 21. 13:37
Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter bent van a zsákban, fogott ember lett: Manfred Weberéken, az Európai Néppárton múlik ugyanis, hogy kiadják-e a mentelmi jogát a magyar hatóságoknak – mondta ifjabb Lomnici Zoltán a Kontextus műsorában.

Manfred Weber és Magyar Péter egymásra találtak Fotó: Teknős Miklós
Manfred Weberék zsarolhatják Magyar Pétert (Fotó: Teknős Miklós)

Mint a Századvég tudományos igazgatója kifejtette, számos globalista elvárásnak meg kell hogy feleljen Magyar Péter, olyanoknak is, amelyek a magyar emberek érdekeivel ellentétesek, legyen szó a háborúról, a genderkérdésről vagy például a nemzeti szuverenitásunkról. A szakértő emlékeztetett: maga Magyar Péter mondta, hogy picit fel kell adni a szuverenitásunkból.

Ifjabb Lomnici Zoltán a műsorában kifejtette azt is, erre miért nincsen szükség. Az alkotmányjogász részletesen beszélt arról is, milyen pórázon tartják a Soros György-féle érdekeltségek például a Transparency Internationalt.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.