Olyan fejlesztés lesz Siklóson, hogy azt sokan irigyelhetik

Százötvenmillió forint fejlesztési forrás felhasználásával újítják fel Siklóson az Idősek Klubját – közölte a baranyai kisváros helyhatósága az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 10. 22. 10:28
Forrás: Pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az önkormányzat közleménye szerint a forrást a Terület- és településfejlesztési operatív program plusz keretéből kapták.

A minap megkezdődött munkálatok részeként energiahatékonyságot növelő beruházások és általános korszerűsítések folynak az idősek nappali ellátásával, házi segítségnyújtással, szociális étkeztetéssel és demens betegek nappali ellátásával foglalkozó intézmény központjában.

Rendezik továbbá az épület mögötti parkos területet, ezzel együtt kerekesszékesek számára is könnyen megközelíthetővé teszik a házat, akadálymentes vizesblokkot építenek ki és a szociális feladatok ellátását segítő eszközöket is beszereznek.

A felújításokkal várhatóan jövő tavasszal végeznek – olvasható a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.