Újabb megrázó részletek a zákányi gyermekgyilkosságról

Miután disznóölő taglópisztollyal megölte a kétéves fiát, áthívta pizzázni a másik gyermekét az apa.

2024. 10. 16. 8:47
A zákányi gyermekgyilkosság helyszíne Forrás: ZAOL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután végzett kétéves kisfiával egy disznóölő taglópisztollyal, betakarta a gyermek holttestét, majd átvitte magához másik fiát, és mintha semmi sem történt volna, megettek egy pizzát a lakásban – tudta meg a Sonline a tragédiában érintett közeli rokonoktól. A család szerint a volt párjával is végezni akart a 37 éves férfi.

A gyermekgyilkosság még hétfőn történt a Somogy vármegyei Zákányban, ahol egy 37 éves férfi megölte a saját kétéves kisfiát, majd magával is megpróbált végezni. Utóbbi nem sikerült, a férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba, úgy tudni, már túl van az életveszélyen. 

A gyermekgyilkosság kapcsán a helybéliek is megszólaltak, a falubeliek szerint a férfi szinte a rajongásig szerette a kisfiát, ezért mindenkit sokkolt a tragédia híre. A zákányi gyilkos egyik szomszédja arról beszélt, nemigen lehetett kiigazodni az édesapán. – Én úgy hallottam, de ez csak szóbeszéd, hogy a kisfiút egy késsel ölte meg, magát pedig egy disznókábító fegyverrel akarta megölni. A Tibor egyébként olyan férfi volt, hogy nem lehetett rajta kiigazodni, a párjával két napig jóban volt, aztán begurult és elszidta mindennek a nőt – fogalmazott a Zaol-nak a zákányi gyerekgyilkos szomszédja.

A helybéliek szerint a férfi viselkedése hektikus volt, a párjával – akitől a kétéves kisfiú is volt – viharos kapcsolatban éltek, a nő többször is elköltözött tőle, de aztán mindig kibékült gyermeke apjával. A férfi sokat bulizott, és az italt sem vetette meg.

A portál úgy tudja, az elmúlt napokban a férfi több élő videót is megosztott saját közösségi oldalán, amelyen jól láthatóan lőszerek voltak nála. Az egyik utolsó bejegyzésében az alábbit írta: 

A mai nap sorsdöntő lesz, mind az üzleti tevékenységemben, de főleg a családban. Minden kedves barátomtól, ügyfelemtől elnézést kérek. Feleségemtől, Anikótól, fiamtól, Kristóftól meg legfőképpen! Rendeződni fog ez a mai nap…

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.