A természetjárással egy aktívabb, egészségesebb élet élhető

Pályázatot írtak ki az Aktív Magyarország program keretében az épített kilátók népszerűsítése érdekében.

Forrás: pestisracok.hu2020. 09. 22. 8:15
null
Szokolya, 2020. szeptember 10. A kiltbl lthatak a krnyez hegyek, gy a Brzsny legmagasabb cscsa a Csvnyosi kilt is. A Kirlyrt feletti Vrhegyen az Ipoly Erd Zrt. 15 mter magas kiltt ptett. MTVA/Bizomnyosi: Nagy Zoltn *************************** Kedves Felhasznl! Ez a fot nem a Duna Mdiaszolgltat Zrt./MTI ltal ksztett s kiadott fnykpfelvtel, gy harmadik szemly ltal tmasztott brminem klnsen szerzi jogi, szomszdos jogi s szemlyisgi jogi ignyrt a fot szerzje/jogutdja kzvetlenl maga ll helyt, az MTVA felelssge e krben kizrt. Fotó: Nagy Zoltán Forrás: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pályázatot írtak ki az Aktív Magyarország program keretében az épített kilátók népszerűsítéséért. Mint a közleményben fogalmaznak, a hegyek vonulata a horizonton, a távoli városok pompája, a Balaton víztükre – három a legszebb dolgok közül, amiben egy kilátóba felmászva gyönyörködhetünk.

A közlemény szerint Az év kilátója pályázat célja, hogy minél többen keressék fel a kilátókat, a természetjárással pedig egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek. A beküldött fotópályázatokat szeptember 21. és október 4. között várják holnapjukon, amelyet szakmai zsűri értékel, és választja ki a tíz legjobbat.

Minden nyertes egy hosszú hétvégét tölthet a csopaki Villa Panzióban, illetve e-bike-túrán vehet részt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.