Bohócsipkát kapott Jakab Péter

A Fidesz ifiszervezete szerint Gyurcsány irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kéredzkedni a listájára, el kell játszania a neki leosztott szerepet.

Forrás: Facebook2021. 05. 12. 16:41
JAKAB Péter
Jakab Péter elnök megásta az általa vezetett párt sírját Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány az Apró-villából irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kerülni a listájukra, annak el kell játszania a neki leosztott szerepet.

– mondta el Illés Boglárka legújabb videójában. A Fidelitas elnöke úgy fogalmazott: – Ebből is látszik, hogy Jakab Péternek és a Jobbiknak semmi sem drága, ha a hatalom megszerzéséről van szó. Csakhogy bármennyire is követi hűségesen főnöke parancsait Jakab, az ellenzéki összefogás valódi győztese egyedül Gyurcsány lehet.

A nagyobbik kormánypárt ifiszervezetének újbudai elnöke ehhez még hozzátette: – Így lett Jakab Péter, Gyurcsány Ferenc száraztésztás, krumplizsákos vagy éppen piros lapos bohóca. Egy olyan ember, aki játssza a szegénylegényt, miközben havonta több millió forintot tesz zsebre a parlamentben, bohóckodásért.

Jakab Péter elődje, már eladta a lelkét egy oligarchának, most Jakab az egész pártot szeretné eladni Gyurcsány Ferencnek, a saját önbecsülésével együtt. Így lett a Jobbikból Ballik, az egykori nemzeti radikális pártból Gyurcsány Ferenc bohóccsapata.

– fejtette ki Kozma Dávid.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.