Böjte Csaba a karanténról: A gyermekek tartják bennem a lelket

Novák Katalin Mindennapi hősök Facebook-sorozatának ezúttal Böjte Csaba testvér volt a főszereplője.

Forrás: Facebook.com/csaladesifjusag2020. 04. 14. 16:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin Mindennapi hősök Facebook-sorozatának ezúttal Böjte Csaba testvér volt a főszereplője, aki több gondolatot is megosztott a karantén kapcsán.

Csaba testvért többek között arról kérdezte Novák Katalin, hogy hogyan tudja karantén idején tartani a lelket a gyermekekben.

Ők tartják bennem. Annyira tiszták, aranyosak, kedvesek. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy merjen családot alapítani. Lám, ilyen karanténos világban a tárgyak nem tudnak minket szeretni, csak a családunk, csak a szeretteink azok, akik megfogják a kezünket, hozzánk szólnak, ránk mosolyognak, bearanyozzák a napunkat – vélekedett Böjte Csaba, aki a karantént a szőlőfürthöz hasonlította, ahol a szemek együtt vannak, mégis, egymástól elkülönülve. Hozzátette: Húsvét után elindítunk egy 10 állomásból álló „szerelem-tanösvényt”, egyfajta online jegyesoktatást. A munkálkodó Istenben bízok, nincs itt a világvége, mert ez a világjárvány egy új korszak hajnala.

Csaba testvér a végén áldással búcsúzott Novák Katalintól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.