Chuck Norris keményen helyretette a ballibeket

A filmsztár szavakban is verhetetlen.

Forrás: 888.hu2019. 02. 25. 12:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amerikai liberálisok azóta hisztiznek, amióta Donald Trumpot megválasztották. A mai napig emészthetetlen számukra Soros kegyeltjének, Hillary Clintonnak a veresége.

Nem nézik jó szemmel a bevándorláspárti demokraták, hogy Trump meg akarja védeni az ország határait az illegális bevándorlók áradatától. Olaj a tűzre, hogy az amerikai elnök – országa biztonsága érdekében – rendkívüli állapotot hirdetett ki, mert véleménye szerint a mexikói határon „nemzetbiztonsági krízis”, „inváziós” vészhelyzet alakult ki.

A migránspártiak azonnal sivalkodni kezdtek, hogy miért kell ilyen eszközhöz nyúlni, nincs itt semmi probléma, Trump túldimenzionálja a kérdést. (Ismerős valahonnan ez a hisztérikus reakció?)

Az Egyesült Államokban hatalmas vita zajlik a témában, ami mellett már a köztudottan republikánus érzelmű, bevándorlás ellenes színész Chuck Norris sem mehetett el szó nélkül.

Kemény hangvételű cikkben tette helyre a migránspárti liberálisokat.

„(...) Szóval Obama elrendelheti a rendkívüli állapot bevezetését egyetlenegy drogkartell miatt, de Trump elnök nem teheti ugyanezt a drog- és az emberkereskedőkkel, a bűnözőkkel és a bandákkal szemben, akik most be akarnak jutni a hazánkba? Úgy gondolom, hogy a jelenlegi elnöknek sokkal több indoka van kihirdetni a rendkívüli állapotot, mint korábban Obamának volt” – írta a színész.

Cikkében Chuck Norris Ronald Regan szavait is felhasználva állt ki a bevándorlás ellenes politika mellett, mely gondolathoz mi magyarok is tiszta szívvel csatlakozni tudunk: ”Egy nemzet, mely nem tudja megvédeni a határait, az nem egy nemzet.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.