Déri Stefi műsorvezető is a Megafon csapatát erősíti + videó

A főváros állapotát látva felmerül a kérdés: tudatos zöldfelület-gazdálkodás zajlik vagy igénytelenségről van szó? 

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 06. 14:04
null
Forrás: HírTV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajon mi a terve a Karácsony Gergely által vezetett Városházának Budapesttel? – teszi fel a kérdést Déri Stefi műsorvezető abban a közösségi oldalára feltöltött videóban, amelyben a Megafon csapatához való csatlakozását jelenti be. Sok területen sok kérdésünk van, de a főváros utcáit járva most csak egyre vagyok kíváncsi:

tudatos, ökologikus zöldfelület-gazdálkodás vagy egyszerűen igénytelenség?

Gondozatlanság az, amit Budapest közterületein látunk és ha igen, ez rendben van így? – teszi fel a kérdéseket Déri Stefi. A műsorvezető ezután a háta mögött elterülő, a főváros vezetése által „méhlegelőnek” nevezett területre mutat, felhívva a figyelmet arra, hogy aligha szeretne a főváros saját méhészetet telepíteni Budapestre.

Déri Stefi videója végén kijelenti:

Ez nem zöldprogram, ez gazprogram!

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Kötter Tamás író, ügyvéd), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.