Elutasítják a brüsszeli rágalomhadjáratot a fideszes EP-képviselők + videó

– Nem fogjuk megengedni, hogy Soros-szervezetek írják elő nekünk, mit és mikor tanítsunk a gyerekeinknek a szexualitásról! – emelte ki videóban Hidvéghi Balázs.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 06. 12:21
null
Mark Rutte Brüsszelben 2021. 06. 24-án Forrás: NOS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös videóban utasítja el a gyermekvédelmi törvényt ért nemtelen brüsszeli támadásokat a Fidesz négy európai parlamenti (EP-) képviselője. Hidvéghi Balázs közölte: Brüsszel most azt a törvényt támadja, amelynek egyetlen célja, hogy megvédje a gyerekeinket. – A gyermekvédelmi törvény egy dolgot akar: azt, hogy a gyerekek nevelése a szülők elidegeníthetetlen joga maradhasson. Minden más, ami ezzel kapcsolatban elhangzik, hazugság – jelentette ki a politikus, aki jelezte: mindez része annak a több éve zajló rágalomhadjáratnak, amit az európai baloldal, s benne a magyar baloldali EP-képviselők is, folytatnak hazánk ellen.

– De tegyük teljesen világossá! Akárhogy is erőlködnek itt és hazudoznak, nem fogjuk megengedni, hogy Soros-szervezetek írják elő nekünk, hogy a szexualitásról mit és mikor tanítsunk a gyerekeinknek!

– szögezte le Hidvéghi Balázs. Gál Kinga elmondta, az Európai Parlamentben egymást túlharsogva támadják Magyarországot egy olyan törvény elfogadásáért, ami a nemzetközi és uniós jogon alapul.

– Az új szabályok célja, hogy a gyermek mindenekfelett álló érdekét szem előtt tartva a szülők kezében hagyja a gyermek nevelését, és megvédje őket az öncélú szexuális tartalmaktól. Nem fogjuk hagyni, hogy ideológiai lobbiszervezetek befolyásolják a gyermekeink nevelését

– fogalmazott az EP-képviselő.

Deutsch Tamás is azt emelte ki, hogy ebben az elképesztő durva támadássorozatban a magyar baloldali EP-képviselők őszinte lelkesedéssel vesznek részt. – Nekik nem a magyar gyermekek védelme a fontos, hanem a pénz és a hatalom. Ezért igyekeznek megfelelni a brüsszeli bürokraták minden elvárásnak. Uniós beavatkozást, mindenféle jogi eljárások megindítását követelik, és azt, hogy még a választások előtt az uniós pénzeket vonják meg Magyarországtól – mutatott rá a képviselő.

Győri Enikő végül leszögezte: Magyarország szuverén állam.

– Ezért a jogrendjében foglaltakat az uniónak is tiszteletben kell tartania. Márpedig a gyermekek nevelése nem uniós, hanem tagállami hatáskör, ezért Brüsszel nem szólhat bele, miként nevelik gyermekeiket a magyarok. A követelésünk tehát világos: el a kezekkel a gyerekeinktől!

– hangsúlyozta a videó végén a politikus.

Deutsch Tamás felszólalása az Európai Parlamentben

Szégyenteljes, amit a baloldal az Európai Parlamentben csinál – szögezte le a Fidesz EP-képviselője.

https://www.facebook.com/FideszEU/posts/4330221493665785

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.