Elvárjuk, hogy kérjenek bocsánatot, de illúzióink nincsenek

A veszélyhelyzetben a kormány semmilyen segítséget nem kapott „az üzemen kívüli” Parlamentben.

Forrás: Facebook/ Varga Judit2020. 05. 25. 15:14
VARGA Judit
Budapest, 2020. február 28. Varga Judit igazságügyi miniszter a minisztériumi dolgozószobájában Budapesten 2020. február 27-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit a közösségi oldalán írt bejegyzést a rendkívüli jogrend visszavonását célozó törvényjavaslat kapcsán.

– A mai kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célozó törvényjavaslat, amelyet holnap terjesztünk az Országgyűlés elé. Mindannyian jól emlékszünk, hogy a több mint két hónappal ezelőtt az Országgyűlésnek benyújtott koronavírus elleni törvényt az ellenzék nem szavazta meg. Magyarország egy nagyon veszélyes és nehéz időszakon van túl. Ez alatt az időszak alatt

a kormány semmilyen segítséget nem kapott „az üzemen kívüli” Parlamentben.

Támogatás és nemzeti összefogás helyett az ellenzék példátlan dezinformációs kampányt folytatott a mainstream liberális médiával karöltve hazánkban és nemzetközi színtéren egyaránt.

– Továbbra is elvárjuk, hogy azok, akik tájékozatlanságból vagy rosszindulatból az álhírterjesztőkhöz csatlakoztak, amikor a kormány emberéletek megmentésén dolgozott,

legalább most kérjenek bocsánatot a magyar emberektől, és vonják le a megfelelő következtetéseket! Illúziónk természetesen nincs.

– A kormány, az emberekkel közösen folytatja a munkát és úgy állítja össze a jövő évi költségvetést, hogy Magyarország mielőbb túljusson a gazdasági és munkaerőpiaci problémákon és visszatérhessünk arra a egészséges növekedési pályára, amelyről a vírus rövid időre letérített minket – zárta szavait a miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.