Farkasházy Tivadar megpukkadt mérgében

A bíróság megállapítja, mely szerint a Mediaworks Hungary Zrt. megsértette Farkasházy Tivadar jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy az általa kiadott magyarnemzet.hu online portálon 2020. október 11. napján közzétett „Farkasházy Tivadar megpukkadt mérgében” című cikkben valótlanul híresztelte azt a tényt, hogy a Heti hetes egykori megmondóembere úgy fogalmazott, hogy mindig boldoggá teszi, amikor kikap a magyar válogatott, mert ez is mutatja Orbán Viktornak a labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.

2020. 10. 11. 8:45
Farkashzy Tivadar
Budapest, 2009. március 12. Farkasházy Tivadar újságíró. MTI Fotó: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félixnek nagyszerű estéje volt csütörtökön, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re győzött Bulgáriában, így már csak egy lépés választja el attól, hogy 2016-hoz hasonlóan ismét kijusson a labdarúgó Európa-bajnokságra. Ráadásul ez egy speciális torna lesz, hiszen több mérkőzést is az új Puskás Arénában rendeznek majd meg, így kijutásunk esetén hazai pályán (remélhetőleg) szurkolóink előtt játszhatnak a srácok. A bolgárok legyőzésével tehát az első, nagyon fontos lépést megtette a válogatott, így „már csak” Izlandot kell legyőznünk, hogy beteljesüljön minden magyar focikedvelő álma.

Na itt álljunk meg egy egy szóra. Ugyanis nem volt mindenki felhőtlenül boldog.

A legutóbbi, 2016-os kijutásunk a franciaországi világeseményre hatalmas eufóriát okozott, felbolydult az ország, csodálatos közös meccsnézésekben teljesedett ki a magyar fociünnep, de voltak, akik ennek sem tudtak örülni. Ők az örök károgók. Közéjük tartozott a köztudottan baloldali Farkasházy Tivadar is, aki az ATV-ben élő adásban mondta el Kálmán Olgának az azóta elhíresült, felháborító véleményét.

A Heti hetes egykori megmondóembere úgy fogalmazott, hogy mindig boldoggá teszi, amikor kikap a magyar válogatott, mert ez is mutatja Orbán Viktornak a labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.

Felhévizy ezért a szokottnál is boldogabb volt ez után a győzelem után, mert túl azon, hogy sok millió magyar embernek örömet és boldogságot szereztek ezzel a győzelemmel a labdarúgóink, a kárörvendő Farkasházy Tivadar ismét megpukkadhatott mérgében.

Úgyhogy továbbra is hajrá, magyarok! Mindent bele!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.