Gyurcsányék keményen arculcsapták saját szavazóikat

Ellenzékiek figyelmébe.

2021. 01. 31. 8:45
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. január 31. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke megérkezik az Új köztársaságért Alapítvány köztársaság napja alkalmából rendezett ünnepségre Bibó István szobrához 2020. január 31-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy csak kapkodja a fejét. Rendesen bekezdett 2021-ben az ellenzéki összefogás. Ha így folytatják nem, hogy plusz szavazókat nem fognak szerezni, de még az eddigi szimpatizánsaikat is el fogják veszíteni.

Azt már megtapasztaltuk, hogy a baloldali ellenzék, ahol tudott, keresztbe tett a vírus elleni védekezésnek, ahol lehetett, próbálta lejáratni a kormány munkáját. Ha kellett, kamuvideóval, ha kellett, a fertőzési és halálozási mutatók önkényes eltorzításával. De amit a vakcinákkal művelnek, az már mindennek a teteje. Hol az orosz vakcinát ekézik, hol pedig a kínai oltószer ellen lázítanak. Burkoltan az oltás ellen hangolják az embereket, hiszen nekik csak a hatalom megszerzése a fontos, nem a magyar emberek élete.

Teszik ezt úgy, hogy mára egyre több ország bírálja az EU vakcinabeszerzési politikáját, hiszen valljuk be, nem özönlenek a vakcinák milliószámra az unió irányából. Ez a felelőtlen ellenzéki viselkedés már önmagában felháborító, hiszen egy normális országban az emberek élete mindennél fontosabb, nem lehet kicsinyes politikai játszmák színtere.

A hazai víruspolitizálás baloldali mélypontja eddig Krekó Péternek, a Political Capital vezetőjének, a Politico című brüsszeli lapnak adott nyilatkozata volt. A baloldali politikai elemző a 2022-es választások esélyeit latolgatta.

„A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket” – így fogalmazott a Soros-pénzekből támogatott Political Capital vezetője.

De a Gyurcsány vezette baloldali ellenzéknek még ezen is sikerült túltennie, immár a saját szavazóikat is arcul csapták. Hiszen bort isznak és vizet prédikálnak. Miközben folyamatosan nyomják az álcázott oltás elleni kampányukat, saját embereik, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere és László Imre, Újbuda DK-s polgármestere is soron kívül beadatta magának a vakcinát. A botrányt követően nem véletlenül vannak kínos csendben baloldali politikusok.

– Ez már tényleg gyomorforgató! Mit képzelnek ezek magukról? Meddig lehet az orruknál fogva vezetni a baloldali érzelmű szavazókat? Eddig és ne tovább! – akadt ki Felhévizy, de gyorsan megnyugtatta magát, mert ezúttal valóban messzire mentek Gyurcsányék, ezt a vérlázító aljasságot soha nem fogják már magukról lemosni.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.