Hanyatt vágta magát a Webert támogató sajtó a meglepetéstől

Ennyire mélyre süllyedt a balliberális sajtó értelmezési potenciálja?

Nagy Árpád
2019. 06. 06. 7:25
WEBER, Manfred
Brüsszel, 2019. június 5. Az Európai Bizottság elnöki posztjára pályázó Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetõje sajtótájékoztatót tart az európai parlamenti pártcsalád alelnökeit megválasztó brüsszeli ülést követõen 2019. június 5-én. MTI/EPA/Stephanie Lecocq Fotó: Stephanie Lecocq Forrás: MTI/EPA/Stephanie Lecocq
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrületes csodálkozási hullámnak vagyunk tanúi szerte a médiában. Oka, hogy a Fidesz frakciója is megszavazta néppárti (EPP) frakcióvezetőnek Manfred Webert, akit továbbra sem tart alkalmasnak bizottsági elnöknek. Merő megdöbbenés és értetlenség a balliberális média.

Talán a balliberális sajtó értelmezési potenciálja mára addig süllyedt, hogy nem képes különbséget tenni egy parlamenti frakció és az Európai Bizottság elnöki posztja között?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.