Hollik: A Fidesz kampányt indít a baloldal oltásellenességével szemben

– A Fidesz online kampányt indít azért, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI2021. 04. 02. 11:08
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István úgy fogalmazott, hogy a Fidesz a kampányában be akarja mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál, hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül.

– Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyekről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra, és nem vette föl a felajánlott vakcinát

– jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, hogy a kampány részeként készült, a Fidesz Facebook-oldalán már elérhető első videó a baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket.

Hollik István aláhúzta: amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben, azaz másokat lebeszélnek egyes vakcinákról, lebeszélnek arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak,

addig magukat beoltatják, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön.

 

Az említett videót itt tekintheti meg:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.