Íme a teljes videó Jakab Péter ordibálásáról a gépkezelővel!

A Jobbik miniszterelnök-jelölt-jelöltje fenyegetőzik, ordibál és trágár módon beszél a munkáját végző gépvezetővel.

Magyar Nemzet
Forrás: Vasárnap.hu2021. 07. 07. 13:24
null
A gépkezelő szerint Jakab Péternek inteligensebben kellett volna reagálnia Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ordítozva és trágár szavakat használva kéri számon Jakab Péter, a baloldali összefogás egyik lehetséges miniszterelnök-jelöltje a Vasárnap.hu birtokába került videófelvételen azt a munkagépvezetőt, aki a politikus állítása szerint rájuk tolatott a munkaterületen – olvasható a portálon. A cikk úgy fogalmaz: „Okkal feltételezzük, hogy ez lehet a Jobbik elnökének igazi arca, hiszen ezt a hangnemet még Orbán Viktorral szemben sem engedte meg magának soha, egy »melóssal« szemben azonban már lehet.”

Múlt csütörtökön a baloldali politikus a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amelyen összetűzésbe keveredett egy építkezésén dolgozó gépvezetővel. A vita azért alakult ki a gépvezető és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi a munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök a munkagép útjában állt. A Vasárnap.hu rámutatott, hogy a politikus által feltöltött videó hirtelen ért véget a dolgozóval folytatott heves vita közben, azonban Jakab Péter és stábja hiába próbálta eltitkolni a vágatlan videót, ma már megtekinthető a veszekedés második fele is. – Látható, hogy az elviekben a „melósok” érdekeit képviselő politikus mennyire nem tudja türtőztetni magát, amikor azok egyikével beszél (ordibál).

„És akkor azt gondolja, hogy ha a s…ggembe tolja ezt a gépet, akkor jobb lesz?”

– ismétli a politikus többször is ingerülten.

A munkagép vezetője hiába jegyezte meg a felvételen, hogy Jakab Péterék miatt nem tud kifordulni a területről, a miniszterelnök-jelölt-jelölt ordítva válaszolta: „Akkor vár három percet!” A videó végén az is tisztán kivehető, hogy Jakab Péter perrel fenyegeti a munkást, ami a Vasárnap.hu szerint azért is különösen érdekes, mert országgyűlési képviselőként tette ezt egy munkáját végző emberrel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.