Megvan Karácsony első CT-je!

A „takarékos” főpolgármester első intézkedésével egy CT árát biztosan felemészti.

Nagy Árpád
2019. 11. 06. 15:44
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. oktber 9. Karcsony Gergely kzs ellenzki fpolgrmester-jellt a Brcsak stadion lehetnk cmmel tartott sajttjkoztatn a VII. kerleti Pterfy Sndor Utcai Krhz- Rendelintzet s Baleseti Kzpont eltt 2019. oktber 9-n. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origo.hu – nagyon helyesen – összehasonlította, hogy a friss, ropogós főpolgármester öt helyettese összesen mennyit keres, ahhoz viszonyítva, amennyit Tarlós István helyettesei vittek haza. Ha valaki veszi a fáradságot és felszorozza a különbözetet az öt évvel, ameddig az új alpolgármesterek kínkeserves munkájuk többletbérét felveszik, egy igen érdekes számot kap. A több mint 200 millió forint ugyanis körülbelül egy CT-gép árának felel meg.

Karácsony Gergely „takarékos” Főpolgármesteri Hivatala első intézkedésével tehát öt év alatt, ha mást nem is, de egy CT árát biztosan felemészti. A semmiért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.