Potocskáné romba döntötte a Jobbik tervét

Olvadó Jobbikos remények.

2021. 07. 07. 11:59
Potocskn Krsi Anita
Budapest, 2021. március 17. Potocskáné Kõrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka felszólal a településtervezéssel összefüggõ egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. március 17-én. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jakab Péter vezette Jobbik egyik fontos láncszeme Potocskáné Kőrösi Anita. Ő testesíti meg az immár baloldalivá amortizálódott párt női szekcióját. A képviselő asszony nem szeretett volna lemaradni a főnöke mögött, ezért ő is megpróbált a nép egyszerű gyermekeként megnyilvánulni. A krumpli és a parizer már foglalt volt, ezért előkeresett egy olyan dolgot, amit ilyenkor nyáron mindenki kedvel, így esett a választása a fagyira, a fagyizásra mint olyanra. Az alábbiakat írta ki a Facebook-oldalára:

„Ma a fagyizás egy négytagú családnak – egyszeri alkalommal – akár 4000 forintba is kerülhet. Ezt az élményt is elveszik az átlag magyar családoktól.”

A frappánsnak és megdöbbentőnek szánt bejegyzése azonban nem érte el a várt sikert, a kommentelők helyén kezelték a poszt hamis, túlzó állításait és számos esetben helyreigazították a képviselő asszony mondandóját.

Csak a rend kedvéért, nézzük csak meg jobban ezt a kis posztot.

Egyrészt Potocskáné nyitva hagy egy kérdést posztjában, hiszen arra nem tér ki, hogy kik veszik el galád módon a fagyizás élményét a családoktól. A Fidesz, maga Orbán Viktor vagy esetleg az ufók? Másrészt pedig a cikk lényegi, tartalmi állítása is hibádzik. Hiszen ahhoz, hogy a képviselő asszony példájában szereplő négytagú család tagjai – amelynek vélhetően két tagja még gyermek – fejenként ezer forintért fagyizzanak, elég sokat kell rendelniük a fagyos édességből. Abban azonban igaza van Potocskánénak, hogy akár fizethetnek ennyit is, ha sokat szeretnének fogyasztani egy viszonylag drága fagyizóban.

Itt van a kutya elásva. Potocskáné természetesen a tudtán kívül leleplezte és romba döntötte a Jobbik kommunikációs tervét, stratégiáját.

Az egész Jobbik hazug, demagóg kommunikációja tetten érhető ebben a posztban. „Akár” ez a kulcsszó, hiszen bizonyára létezik ilyen cukrászda, ahol ennyiért lehet fagyizni, de messze nem ez az átlag. Ők pedig igyekeznek elhitetni az emberekkel, hogy ez mindenütt így van, sejtetve, hogy természetesen ezért is a kormány a felelős.

Rossz hírem van Potocskáné Kőrösi Anitának és az egész demagóg, Jakab Péter fémjelezte Jobbiknak: az embereket nem lehet hülyének nézni.

Próbálkozni lehet, de a végeredmény borítékolható.

Borítókép: Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka felszólal a településtervezéssel összefüggõ egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 17-én. – Forrás: MTI/Soós Lajos

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.