időjárás 10°C Amália 2022. október 7.
logo

Sport- és luxusváltozattal bővült Japánban az elektromos kisautó választék

Forrás: Autó-Motor
2022.08.08. 09:05
borítókép

Átrajzolt lökhárítókkal folytatja pályafutását a Honda Jazz az ősztől, új a Luxe és az RS változat a kínálatban.

Több részletben adagolja a Honda a Jazz kisautó frissítését, Japánban már felkerültek az arrafelé Fit néven forgalmazott autó megújult változatának első képei a weboldalra, de bővebb információkat majd csak az ősszel esedékes forgalmazás-kezdetkor közölnek. Addig annyit tudunk, amit látunk: átrajzolják az első lökhárítóban a légbeömlőt, a Crosstar változatnál megjelennek az ezüst betétek, és két új modellel bővül a választék – olvasható az Autó-Motor cikkében.

A Luxe elnevezésűnél minden bizonnyal a kényelmi extrákra gyúrnak rá, kívülről a krómozott díszlécek és tükörházak alapján lehet felismerni. 

A másik nagy újdonság az RS nevű sportmodell, amelynél nagy méretű légbeömlővel töltik meg az első lökhárítót, fekete tükörházat adnak. Erről szóban még annyit árultak el, hogy az e:HEV hajtáslánc finomításával javítják a gázreakciót és a teljesítményt, a műszerfalon egy üzemmódválasztó kapcsoló is megjelenik – a kormánytól balra, ott, ahol egyébként a fedélzeti számítógép/műszeregység-fényerő állító gombok találhatóak.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Honda Jazz (Fotó: YouTube/Képernyőkép)