Ez a különbség a hagyományos és a porélesztő között

Szabi, a pék tippjeiből megtudhatja, melyiket hogyan és mikor kell a tésztához adagolni.

null

Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, melyeket a kedves Mindmegette olvasók tettetek fel neki. Most arról beszél, hogy bánjunk az élesztővel, és mi a különbség a hagyományos és a porélesztő között – derül ki a mindmegette.hu cikkéből.

Mi a különbség a hagyományos élesztő és a porélesztő/szárított élesztő között? Melyiket hogyan és mikor kell a tésztához adagolni? Honnan ismerjük fel a friss élesztőt? Egy kocka élesztő hány csomag szárítottnak felel meg, és egyáltalán hogyan bánjunk vele? Ezekre a kérdésekre válaszol Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék.

Az eredeti cikk elérhető a Mindmegette oldalán.

(A borítókép illusztráció. Fotó: Pixabay)

Korábbi cikkünkben Szabi a pék segített, hogy mit jelentenek a csomagoláson a számozások, és hogy melyik liszt mire való. Minden, amit a rozslisztekről tudnia kell.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.