Ha nem szeret szenvedni a gomba panírozásával – amit tökéletesen megértünk – ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozzon, villámgyorsan kész lesz vele!
Ha nem szeret szenvedni a gomba panírozásával – amit tökéletesen megértünk – ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozzon, villámgyorsan kész lesz vele!
Készítsen elő 3 dobozt: az egyikbe tegye a lisztet, a másikba üsse fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli.
A megpucolt gombákat belerakja először a lisztes dobozba, összerázza kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázza kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa.
Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tud egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol!
Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!
A borítókép illusztráció
A tökéletes resztelt máj titka nyolc lépésben
Pontosan tudja, milyen értékes táplálék a máj, szereti is, de otthon nem készíti, mert soha nem puhul meg? A Mindmegette.hu elárulja, hogyan csinálja a resztelt májat, hogy ne legyen kemény.
A resztelt jelző a pirítani jelentésű német rösten igéből származik. Ebben rejlik a lényeg: a félórán belül tálalható pörköltszerűséghez a májat tényleg csak pirítani kell, nem szabad párolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.