A bécsi cseresznyés pite recept, amit nagy becsben fogunk őrizni

Az a jó ebben a süteményben, hogy pofonegyszerű és gyorsan elkészíthető.

null

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyenesen imádjuk a bécsi cseresznyés pitét. Az a jó ebben a süteményben, hogy pofonegyszerű és gyorsan elkészíthető, a cseresznye kimagozásán túl – ha nem mirelittel dolgozol – pedig nem igazán számíthatsz komolyabb melóra a siker érdekében. Íme, egy tuti recept arra az esetre, ha egy hirtelen ötlettől vezérelve te is megkívánnád – írja a Mindmegette.

Maga a meggy, mint alapanyag, a főzések és a sütések során gyakran letarolja a cseresznyét. Ám vétek lenne nem használni a konyhában ezt a szuperfinom gyümölcsöt, így adunk is hozzá egy kiváló felhasználási ötletet a desszertek területén egy király receptvideó formájában. Kövesd Mészáros Balázs séf instrukcióit, aztán te is hamar megtudod, mit eszünk ezen a sütin.

A tökéletes cseresznyés pite
Fotó: YouTube/Mindmegette

HOZZÁVALÓK:

  • 6 db tojás
  • 30 dkg cukor
  • 22 dkg olvasztott vaj
  • 1 csipet só
  • 1 db citrom
  • 27 dkg liszt
  • 30 dkg magozott cseresznye
  • A cseresznyés pite elkészítését bemutató videó és az eredeti cikk ITT érhető el.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.