A nagy mennyiségű tojásfehérjéből és porcukorból készített hatalmas habcsók igazi nyári sütemény. Igaz ugyan, hogy a hosszú sütés nem tesz jót a nyári melegben amúgy sem hűvös lakásnak, de a végeredmény mindenért kárpótol. A pavlovát készíthetjük nagyban, adagolhatjuk személyenként is, a lényeg, ropogós legyen, kellő mennyiségű friss tejszínhabot lehessen hozzá tenni, s a megfelelő mennyiségű gyümölccsel legyen megszórva. Az eper remek választás lehet a pavlova dekorálására és ízesítésére egyaránt.
A blondie a brownie testvére, azonos alapokon nyugvó sütemény, a különbség csak annyi, hogy nem tej- vagy étcsokoládéval, illetve holland kakaópor felhasználásával készül, hanem sok-sok fehér csokoládé teszi krémessé és édessé. A fehér csokoládés piskóta kitűnő terep az eper számára, s mivel ennél a piskótánál pont a szöttyös állag a lényeg, így az sem baj, ha sütés közben az eper kicsit enged a benne lévő nedvességből. Elronthatatlan és nagyon finom sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.