Ez a gombás melegszendvicskrém hihetetlenül krémes

A krémünkben inkább több a gombás töltelék, mint a besamel, amihez karikára vágott újhagymát is teszünk.

null

Elkészítés:

  1. A besamel mártáshoz a vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, megszórjuk a liszttel és néhány percig pirítjuk. Felöntjük a meleg tejjel és sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük. Felhasználásig félretesszük.
  2. A megtisztított hagymát apróra, a megtisztított gombát tetszőleges vastagságú szeletekre vágjuk.
  3. A vajat és olívaolajat megmelegítjük egy másik serpenyőben, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és néhány percig pároljuk.
  4. A gombát és a besamel mártást összekeverjük. A krémünkben inkább több legyen a gombás töltelék, mint a besamel. Végül hozzákeverjük a karikára vágott újhagymát.

 

A teljes receptet ITT érheti el. 

Kiemelt kép:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.