Így kell kicsapolni egy tökéletes korsó sört - 5 lépésben!

Azt gondolnánk, hogy sört csapolni olyan, mint tölteni egy pohár vizet, vagy szódát. Pedig nem így van.

null

Azt gondolnánk, hogy sört csapolni olyan, mint tölteni egy pohár vizet. Vagy, ha a buboréktartalmat tekintjük, akkor inkább szódát. Ám, ha egyszer kipróbáljuk, rájövünk, hogy egyáltalán nem mindegy sem az, hogy milyen hőmérsékletű a pohár, sem az, hogy milyen szögben tartjuk a csap alá a korsót. Egy igazi profit, a Dreher Sörgyárak csapolómesterét, Polgár Istvánt kérdezte a mindmegette.hu munkatársa a tökéletes korsó sör elkészítésének fázasairól.

Nézze meg a videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.