Mákos tészta, amivel mindig imádunk nosztalgiázni

Nem igényel különösebb szakmai tudást, arról nem beszélve, hogy húsz percnél többet nem kell rászánnunk.

null

A máknak köszönhetően B1, B2, B6 és E-vitaminokban is gazdag, illetve a vas, a kálium, a kalcium, a magnézium és a foszfor is megtalálható benne. Ez a kaja tökéletes bizonyíték arra, hogy a mákot nem csak az ünnepi bejglibe lehet felhasználni, hanem ennek a tésztaételnek köszönhetően egész évben jó szolgálatot tehet.

Hozzávalók:

  • 25 dkg szélesmetélt
  • 35 dkg vaj
  • 6 ek darált mák
  • 4 ek porcukor

 

A klasszikus receptet itt érheti el:

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: Mindmegette

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.