Ízletes kolbászos-sajtos tepsis krumpli a sütőből

Hidegebb napokokon tökéletes ebéd vagy vacsora is lehet.

null

Elkészítés:

1. A krumplikat alaposan megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. A kolbászt felkarikázzuk.

2. Egy hőálló edényt kikenünk vajjal, majd egymás mellé lerakjuk a krumplikarikákat úgy, hogy befedje a tepsink alját, majd egyenletesen rászórjuk a kolbászkarikákat, megkenjük teföllel, és megszórjuk sajttal. Majd újra krumplikarikák következnek, kolbász, sajt, tejföl - egészen addig, amíg van alapanyagunk, és a tetején tejföl és sajt van.
3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Frissen vágott petrezselyemmel is megszórhatjuk. 

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Kolbászos-sajtos tepsis krumpli (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.