A férfiak természetesen csakis hatalmas szelet húsokat szeretnének a grillen látni – olvasható a Mindmegette cikkében. Minél zsírosabb a hús, annál jobban csúszik a bor és a sör. Ez így együtt – fájdalom – igazi kalóriabomba, ám van megoldás!
Csirke, pulyka vagy hal
Pácoljunk be csirkehúst, pulykát és halat is. Ezekhez illő fűszerek: bors, gyömbér, szegfűszeg, oregánó, tárkony, bazsalikom, citromfű, metélőhagyma, fokhagyma, zsálya, citrom.
Mozzarella
A boltokban rengetegféle grillsajtot lehet kapni, többféle ízesítésben. Ezek helyett inkább grillezzünk mozzarellát: finom, ízletes lesz a végeredmény, és nem kell hozzá más fűszer, csak egy kis bazsalikom.
A teljes cikk IDE kattintva olvasható.
Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)