Diós-sajtos tepsis csirkemell pofonegyszerűen

A vajpuhára sült csirkét krémes, tejszínes szósz borítja, és erre jön még rá a dió, valamint a sült mozzarella.

null

A sült csirkemell sokak nagy kedvence - a tepsis változatokat pedig nem csak megenni, hanem elkészíteni is öröm, mivel általában gyorsan összedobhatóak, és a munka nagy részét a sütő elvégzi helyettünk – olvasható a Mindmegette cikkében.

Most egy diós-sajtos tepsis csirkét mutatunk nektek, amit kezdők is könnyen elkészíthetnek, ráadásul az íze is isteni.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.