Elronthatatlan almás-diós kevert süti

Az almás diós kevert süti receptje olyan egyszerű, hogy még a gyerekek is el tudják készíteni.

null

Elkészítés: 

  1. Az almás-diós kevert süti elkészítéséhez az almát lereszeljük, kinyomkodjuk a levét.
  2. A tojást kikeverjük a cukrokkal. A sütőport összekeverjük a liszttel, a kávéval ( ez elhagyható) és a dióval, majd az almával elkevert cukros tojáshoz adjuk és jól összeforgatjuk. 
  3. Sütőpapírral kibélelünk egy 20×30 cm-es tepsit, és belesimítjuk a tésztát.
  4. 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük a süteményt. A sütés vége felé letakarjuk alufóliával, a végén tűpróbával ellenőrizzük. 
  5. A csokimáz elkészítéséhez vajat a csokoládéval felolvasztjuk a mikróban, simára keverjük, és bevonjuk vele a kihűlt süteményt. Megszórjuk mandulapehellyel, majd dermedés után kockákra vágva kínáljuk.
     

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Elronthatatlan almás-diós kevert süti (Forrás: Mindmegette) 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.