Így lesz tökéletes a leveles tésztából készült sütemény

Nem gond egy gyors édes vagy sós batyut, lepényt az asztalra varázsolni, ha van a fagyasztóban konyhakész leveles tészta.

null

Egyszerű tárolás

A fagyasztott leveles tésztát otthon tegyük a mélyhűtőbe, és a dobozon feltüntetett lejárati idő előtt használjuk fel – olvasható a Mindmegette cikkében.

Ha saját magunk készítjük a tésztát, és nem használjuk fel azonnal, szorosan műanyag fóliába csomagolva hűtőszekrényben 3 napig, fagyasztóban akár 1 hónapig is tárolhatjuk.

 A megsült leveles tészta légmentesen záródó edényben akár egy hétig is eltartható, ám a legjobb azonnal, frissen elfogyasztani, hiszen ilyenkor a legfinomabb.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.