Melyik feltétektől lesz még finomabb a gofri?

Tökéletes választás egy borús hétvégi reggelen, vagy ha ránk tör az édesség utáni vágy.

null

Ha gofriról van szó, a legtöbben bármikor képesek vagyunk megenni egy-két darabot – olvasható a Mindmegette cikkében.

Míg a tengerentúlon főképp reggelire fogyasztják, nálunk inkább édességként van jelen az étlapon – pedig a gofri ennél sokkal több. 

Ebédre laktató szendvics készíthető belőle, szószokkal, hússal, sajttal vagy zöldségekkel tálalva pedig igazán különleges vacsora lehet.

Csokiszirup és tejszínhab

Örök klasszikus, amit megbolondíthatunk apróra vágott pirított dióval vagy csokireszelékkel is. 

Ezektől még ízesebb és ropogósabb lesz a végeredmény. 

Igazából nem a legegészségesebb, de vitathatatlanul az egyik legfinomabb feltét.

Fahéjas cukor

Egyszerű feltét, amellyel pont a kellő mennyiségű édes ízt tudjuk a gofrira varázsolni. 

A fahéj önmagában is édes, így kevés cukorral is jól csillapítja az édesség utáni vágyat. 

Ügyeljünk arra, hogy akkor szórjuk rá a fahéjas cukrot, amíg a gofri még meleg.

Őszibarack és méz

Édes legyen és egészséges is? Megvan! 

Tegyünk a gofrira vékony szeletekre vágott őszibarackot és locsoljuk meg mézzel. 

Az őszibarack enyhén csípős íze és a méz lágy, édes kombinációja tökéletes választás. Természetesen más gyümölcsökkel is jól párosítható a méz.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.