Tojáspörkölttel töltött rántott palacsinta

Ha unod a megszokott ízeket, ez a tökéletes választás.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. Elkészítjük a palacsintát. A lisztet csomómentesre keverjük a tojással, a tejjel, sóval, zsemlemorzsával és olajjal kikent serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
  2. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd belekeverjük a pirospaprikát. A tojásokat megfőzzük, felszeleteljük és beteletesszük a pörkölt alapba, sóval, borssal fűszerezzük. Majd megtöltjük vele a palacsintát. 
  3. A palacsintákat bepanírozzuk, először a lisztbe, aztán a tojásba, végül a zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
  4. A mártáshoz az apróra vágott petrezselymet kevés olajon megdinszteljük, majd rátesszük a lisztet. Kicsit pirítjuk, majd felöltjük a lejszínnel. A végén sózzuk.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Tojáspörkölttel töltött rántott palacsinta (Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.