A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk – ajánlotta a Mindmegetta.hu.
A virslit a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd felkarikázzuk.
A virslisalátához ezután hozzáadjuk a hagymás és a tejfölös keveréket. Átkeverjük, és tálalás előtt néhány órát hűtjük.
HOZZÁVALÓK
- 1 db vöröshagyma
- 4 ek cukor vagy nádcukor
- 1 dl ecet
- 1 dl víz
- 20 dkg tejföl
- 3 ek majonéz
- 1 ek mustár
- só
- bors
- 20 dkg virsli
Borítókép: Illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)