Gyermekkorunk kedvence: Virslisaláta

A hagymás-majonézes virslisaláta utánozhatatlan ízvilágot varázsol a vacsoraasztalra.

A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk – ajánlotta a Mindmegetta.hu. 

A virslit a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd felkarikázzuk. 

A virslisalátához ezután hozzáadjuk a hagymás és a tejfölös keveréket. Átkeverjük, és tálalás előtt néhány órát hűtjük.

HOZZÁVALÓK

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.