Spanyol slágerédesség gyorsan

Gyors churros recept.

null

Elkészítés

  1. A churros elkészítéséhez a vizet, a vajat, a cukrot és a sót egy kisebb, nyeles edényben, lassú tűzön összeforraljuk.
  2. Ha elolvadt a vaj és a cukor, beleöntjük a lisztet, és gyors mozdulatokkal addig keverjük, amíg összeáll. Lehúzzuk a tűzről, és 10-15 perc alatt langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a tojást, majd a nyers tésztát habzsákba töltjük.
  3. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a habzsákból kinyomva, olló segítségével kb. 10 cm-es csíkokat nyomunk és vágunk bele. Az olajban minden oldalon aranybarnára sütjük.
  4. Amikor kisültek a tésztarudacskák, még melegen fahéjas cukorba forgatjuk valamennyit, és langyosan tálaljuk. Olvasztott csokiba mártogathatjuk.


További részletek és videó IDE KATTINTVA érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.