Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Ady Endre

27 cikk 1/3 oldal

Sátán a pokol előtt

Raffay Ernő témája, a szabadkőműves kulcsszó alapján illeszkedik új könyve az előzőek sorába. Ady itt csak díszlet: egy szerzői gondolatmenet illusztrációja, illetve egy ideológia kiszolgálója.

Öt halál

Ady Endre, Eötvös Loránd, Gozsdu Elek, Csontváry Kosztka Tivadar és Csáth Gézáé halála jelképei lennének az egyetemes pusztulásnak?

Igazságot az európai nemzeteknek!

Ez a renitens, Európába betolakodó magyar nép még mindig itt lábatlankodik, holott a forgatókönyvek, ítélet szerint már régóta a megszűnés megnyugtató állapota felé kellene közelítenie!

Néma dzsinn ült Ady torkán

Trianon, a halálos ítélet kimondása és végrehajtása után Magyarország feltámadt. A feltámasztást elvégző három államférfi: Horthy, Bethlen és Klebelsberg.

A veszprémi könyvesék

Oda jártak Rezeda Kázmérék a könyvesékkel, meg az alsóörsi Felső Kocsmába, és ennyi nagyjából le is fedte már a bebarangolandó világot.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.