Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Címke: Balázs Attila

16 cikk 1/2 oldal

Két teniszező is készül a visszatérésre

A Davis Kupa-válogatott két teniszezője, Balázs Attila és Piros Zsombor egyaránt felépült sérüléséből, és készül a visszatérésre.

Balázs tizenhét perc alatt befejezte a partit

Balázs Attila a vasárnap megnyert első játszma után tizenhét percet töltött a pályán Ilija Marcsenko ellen, ezalatt nyert két játékot, és lezárta a találkozót.

Képtelenek voltak befejezni

A mindent eldöntő ötödik mérkőzés tegnap este sötétedés miatt félbeszakadt, így csak ma derül ki, a magyar vagy az ukrán csapat küzdhet a Davis-kupában a világcsoportba jutásért.

Újra a tékozló fiúval

Az ukránok ellen újra az alapcsapat játszik, a mai egyest Balázs kezdi Szerhij Szvatkovszkij ellen, majd Fucsovics és Marcsenko mérkőzésével zárul az első nap a Sport 11-ben.

Új szabályok, felpörgetett Davis-kupa

Az eddig megszokott három helyett kétnapos a program, nem három, csak két szettet kell nyernie a győztesnek a hétvégén, a magyar—ukrán tenisz Davis-kupa-osztályozón.

Későn érő salakspecialista

Tavaly télen, elhúzódó lágyéksérüléséből lábadozva talált új edzőt Balázs Attila. A közös munka eddigi legszebb eredménye a hét végén született meg.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …