Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: baltikum

11 cikk 1/2 oldal

Európa keleti felében is egyre inkább terjed a járvány

Terjed a koronavírus-járvány a Balkánon, a Baltikumban, a Kaukázusban és a FÁK-tagállamokban. Fehéroroszországban a fertőzöttek száma meghaladta a négyezret, Bulgáriában rekordot döntött az egy nap alatt feljegyzett új fertőzések száma.

Európa megvédését gyakorolják

Az elmúlt 25 év egyik legnagyobb amerikai hadgyakorlata kezdődött meg idén Európában. A Defender Europe 20 elnevezésű műveletben mozgásba lendül az amerikai hadigépezet.

Hazatértek a magyar katonák a Baltikumból

A Magyar Honvédség májustól a nyár végéig 96 emberrel és 4 JAS 39-es Gripennel látta el a szolgálatot a litvániai Siauliai repülőbázison.

Jobboldali pártok nyertek a balti államokban

Az Új Egység (JV) nevű jobbközép párt nyerte meg az európai parlamenti (EP-) választásokat Lettországban a szavazatok 26,24 százalékával a hivatalos végeredmények szerint. Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság (EB) leköszönő alelnökének pártja két képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe (EP).
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …