Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: befektetés

28 cikk 1/3 oldal

Vágyak tára

A technológiai forradalom, a geopolitikai erőfitogtatás, a klímaváltozás alaposan felforgatja a befektetői piacot. A befőttesüvegben tartott készpénzt el kell felejteni. 

Idén 1,6 milliárd euró körül lehet az ingatlanbefektetési volumen

Az ingatlanbefektetési volumen idén 1,6 milliárd euró (mintegy 530 milliárd forint) körül lehet, ami elmarad a tavalyi 1,76 milliárd eurótól (580 milliárd forint), jövőre viszont ennél is magasabb lesz az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és a CBRE ingatlan-tanácsadó prognózisa szerint.

Vonzó befektetési célpont Magyarország

Tavaly 98 befektetés érkezett az országba mintegy 4,3 milliárd euró értékben, és 17 ezer új munkahely jött létre. Idén ennél jobbak az adatok.

PM-államtitkár: A magyarok befektetnek a saját hazájukba

A Magyar Állampapír Plusz jegyzése a legfrissebb adatok szerint 1795 milliárd forintot tesz ki – mondta Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára a Magyar Hírlapnak.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …