Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: befektetés

169 cikk 1/17 oldal

PM-államtitkár: A magyarok befektetnek a saját hazájukba

A Magyar Állampapír Plusz jegyzése a legfrissebb adatok szerint 1795 milliárd forintot tesz ki – mondta Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára a Magyar Hírlapnak.

Pesszimisták a befektetők

A vártnál nagyobb mértékű csökkenéssel öt éve a legalacsonyabbra esett a befektetői hangulat az euróövezetben a berlini Sentix gazdaságkutató intézet hétfőn publikált felmérése szerint.

Manapság is aranyat ér a biztonság

A történelem során általában akkor ugrik meg a sárga nemesfém ázsió­ja, amikor bizonytalanabbá válik a gazdaság, netán a válsághangulat jelei jelennek meg a piacon.

Franciákat becsapó nemzetközi bűnszervezetet leplezett le a rendőrség

Különösen nagy kárt okozó csalás, bűnszervezetben való részvétel, pénzmosás és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) egy nemzetközi bűnszervezet tagjai ellen, akik hamis befektetési ígéretekkel Franciaországban csapták be áldozataikat – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata szombat reggel a police.hu oldalon.

Elstartolt a szuperkötvény

Már jegyezhető a Magyar Állampapír Plusz, amelytől a kormány a lakosságnál lévő készpénzállomány csökkenését, valamint az államadósság devizakitettségének további mérséklődését várja.

Magyar tőkéből épült takarmányüzem Romániában

Magyarország arra fordítja az erejét, hogy erősítse a közép-európai együttműködést, és mindenki jól jár, aki a magyarokkal együttműködik – jelentette ki Orbán Viktor.
169 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.